De Morgen Magazine - Vraag het aan... met een brief

March 16, 2018

​​​Artikel uit de De Morgen Magazine op 17 maart 2018.

Het Nieuwsblad - De Band

April 06, 2018

​​​Artikel uit het Nieuwsblad Magazine op 7 april 2018.

Krant van West-Vlaanderen

April 13, 2018

​​​Artikel uit de Krant van West-Vlaanderen op 14 april 2018.

PRIMO - Ik wil mensen dichter bij elkaar brengen.

March 12, 2018

​​​Artikel uit PRIMO op 13 maart 2018.

GVA - Geen inspiratie voor liefdesbrief? Surf naar liefdesbrief.com

February 13, 2018

​​Artikel uit GVA op 14 februari 2018.

HLN - Zo schrijf je een ouderwetse liefdesbrief

February 12, 2018

Artikel uit HLN op 13 februari 2018.

 

Een brief van ... Radiopresentatrice Nathalie Delporte

Kom je er desondanks bovenstaande tips niet uit, roep dan de hulp in van radiopresentatrice Nathalie Delporte. Zij vertelt in grote lijnen wat er zéker in moet komen en vertaalt dat naar een liefdevolle, persoonlijke tekst of audiofragment, zoals jij het wil – maar zelf niet kan. De brief of het geluidsfragment ontvang je dan – lekker ouderwets – via de post.

Hoe het werkt? Je kan kiezen voor een getypte brief op een lekker ouderwetse typmachine (58 euro) of een handgeschreven exemplaar (53 euro). Je kan natuurlijk gaan voor een getypte brief in jouw favoriete lettertype in Word (48 euro). Liever een audiobestand voor je liefste? Een ingesproken brief (max. 2 A4’tjes) kan voor 48 euro. De geadresseerde krijgt de usb-stick met het audiofragment via de post in de brievenbus. Afhankelijk voor je keuze voor een vrouwen -of mannenstem, spreken Nathalie of Herbert Bruynseels de brief in. Meer informatie vind je op www.liefdesbrief.com.

KW - De liefdesbriefdienst van Nathalie Delporte

February 15, 2018

​​​Artikel uit KW op 16 februari 2018.

Made in West-Vlaanderen - Nathalie Delporte ziet nieuwe business in Valentijn

February 12, 2018

​​Artikel uit Made in West-Vlaanderen op 13 februari 2018.

Showbizzsite.be - Nathalie Delporte schrijft jouw liefdesbrief en spreekt die ook in

February 11, 2018

​Artikel uit Showbizzsite.be op 12 februari 2018.

"We worden oud en raken gewend aan elkaar. We denken hetzelfde.
We lezen elkaars gedachten. We weten wat de andere wil zonder het te vragen. Soms irriteren we elkaar een beetje. Soms vinden we elkaar zelfs wat vanzelfsprekend.
Maar nu en dan, zoals vandaag, denk ik erover na en besef ik hoeveel geluk ik heb dat ik mijn leven deel met de meest fantastische vrouw die ik ooit heb ontmoet. Je fascineert me nog altijd, je inspireert me nog altijd.
Je hebt een positieve invloed op mij. Jij bent het onderwerp van mijn verlangen, de nummer één aardse reden voor mijn bestaan. Ik hou heel veel van je."

 

De brief die Johnny Cash aan zijn vrouw June Carter schreef in 1994, werd een tijdje geleden nog tot mooiste liefdesbrief ooit verkozen. Anno 2018 komen we vaak niet verder dan een kort sms’je of Facebookberichtje, maar eerlijk? Wie krijgt het niet warm van een heerlijke stukje ouderwetse en handgeschreven hofmakerij in een envelop? Radiopresentatrice Nathalie Delporte lanceert de website liefdesbrief.com. Ze zet jouw gevoelens op papier of spreekt ze in. De brief of het geluidsfragment ontvang je dan – lekker ouderwets – via de post. De geadresseerde hoeft natuurlijk niet perse je partner te zijn: je kan ook een liefdevolle brief sturen aan je kind, je ouders, je zus, broer, een vriendin,… Of wie weet ben je wel op zoek naar inspiratie voor een huwelijksceremonie, een speech, of het afscheid van een dierbare.

In een tijd van chatten, WhatsAppen en Facebookberichtjes – waarbij alles in de cloud verdwijnt en daarmee ook ver in je achterhoofd - is het éxtra leuk om een brief te krijgen óf te schrijven. Op die manier wordt jouw liefde iets heel erg tastbaar.

 

Maar zélf een brief schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Vaak zitten de woorden wel in je hoofd maar krijg je ze niet op papier. Nathalie inspireert je en schrijft voor jou een persoonlijke tekst voor een ceremonie voor je huwelijk, op een doopfeest of tijdens het afscheid van een dierbare… Jij vertelt in grote lijnen wat er zéker in moet komen en zij vertaalt dat naar een liefdevolle, persoonlijke tekst, zoals jij het wil – maar zelf niet kan.
Nóg wat origineler? Je kan je geliefde(n) ook een gesproken audiofragment bezorgen. Mét achtergrondmuziekje, voor wie wil. Samen met ex-radiocollega Herbert Bruynseels – die de mannenstem voor z’n rekening neemt, schrijft Nathalie een tekst die ze nadien inlezen. Of stel je voor: je vindt op zolder bij je ouders oude liefdesbrieven terug en je verrast hen met een opname. Hoe origineel!

 

Nathalie: “Als presentatrice en spreker word ik regelmatig ingeschakeld om huwelijksceremonies te verzorgen en te begeleiden. Steeds vaker krijg ik van koppels ook de vraag om ook de teksten voor de plechtigheid te schrijven. Want de dingen die ze voelen, krijgen ze niet op papier. En net dat vind ik fijn: mensen begeleiden en inspireren om hun gevoelens onder woorden te brengen. Niet enkel op papier, maar ook gesproken, met audiofragmenten.”

 

Hoe het werkt? Je kan kiezen voor een getypte brief op een lekker ouderwetse typmachine (58 euro) of een handgeschreven exemplaar (53 euro). Je kan natuurlijk gaan voor een getypte brief in jouw favoriete lettertype in Word (48 euro).
Liever een audiobestand voor je liefste? De ingesproken brief wordt in een professionele omgeving opgenomen, in de toon van de schrijfstijl. Een ingesproken brief (max. 2 A4’tjes) kan voor 48 euro. De geadresseerde krijgt de usb-stick met het audiofragment via de post in de brievenbus. Afhankelijk voor je keuze voor een vrouwen -of mannenstem, spreken Nathalie of Herbert Bruynseels de brief in.

 

Dat brieven krijgen - en schrijven - de liefde laat opflakkeren, blijkt trouwens ook uit onderzoek. Een Amerikaanse universiteit deed rondvraag bij koppels die vooral via korte berichten (instant messaging) met elkaar communiceerden. De onderzoekers lieten hen echte brieven naar elkaar schrijven. En wat bleek? Van alle koppels die aan het onderzoek deelnamen, bleven meer relaties overeind bij zij die de pen terug in de hand namen. En na het experiment bleef hun communicatie opvallend veel verbeterd, zowel op papier als in het dagdagelijkse leven.

 

Voor wie het trouwens – bewust of onbewust – vergeten was. Op 14 februari is het Valentijn. Een hoogdag voor melige clichés. Diner bij kaarslicht, rozenblaadjes op de trap, een bos bloemen, chocolaatjes of juwelen,… Maar romantiek is natuurlijk het mooist is in alle eenvoud, met een boodschap die recht uit het hart komt. Een brief aan je lief dus, deze keer?
Alle info op www.liefdesbrief.com

Please reload

Dit kanaal komt er binnenkort aan!